Annejos Wafelbakker loopbaancoach psycholoog | www.innermove.nl | loopbaancoaching Amsterdam

Annejos Wafelbakker
Oprichter van InnerMove

InnerMove is opgericht in 2004 als initiatief van Annejos Wafelbakker.

Na haar studie arbeids- en organisatiepsychologie en een opleiding logistiek management start zij haar loopbaan als organisatieadviseur bij een logistiek adviesbureau. Hier werkt zij voor tal van opdrachtgevers, voor het bedrijfsleven en voor non-profit organisaties, in binnen- en buitenland.

Na zes jaar maakt zij de overstap naar een verzekeringsconcern waar zij ruim vijf jaar werkt als senior adviseur. De vakgebieden waarin zij adviseert zijn onder andere human resources management, verzuim management, logistiek, risico management en project management. Ze begeleidt tal van projecten die betrekking hebben op verbetering van bedrijfsprocessen en andere organisatieveranderingen. Naast het geven van vakinhoudelijke adviezen gaat zij zich steeds meer toe leggen op het procesmatig begeleiden van groepen en individuen. En in het verlengde daarvan op individuele coachingsvormen zoals loopbaanbegeleiding.

In haar eigen beleving zou zij in het verzekeringconcern rustig oud hebben kunnen worden, ware het niet dat zij in haar toekomstdromen iets anders voor ogen heeft. Zij volgt daarom verschillende opleidingen op het gebied van neurolinguïstisch programmeren en organisatie- en loopbaanopstellingen.

Annejos Wafelbakker wil vanuit haar achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog, haar veelzijdige ervaring als organisatieadviseur en met toepassingen vanuit het opstellingenwerk een bijzondere bijdrage leveren aan het optimaal functioneren van mensen en organisaties.

Haar werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van resultaat- en mensgerichtheid, professionaliteit, betrokkenheid, heldere waarneming en humor.

 

Voor een nadere kennismaking met InnerMove kun je vrijblijvend contact opnemen met Annejos Wafelbakker.
Ik wil kennismaken!