Outplacement InnerMove Amsterdam | www.innermove.nl

Outplacement bij InnerMove biedt u een-op-een coaching die specifiek is afgestemd op uw persoonlijke behoefte.

De mogelijkheid bestaat om een keuze te maken uit de volgende thema’s:

Omgaan met het verlies van uw baan. Het verlies van een baan kan gepaard gaan met emotionele reacties. U kunt te maken krijgen met emoties als teleurstelling, boosheid en/of onzekerheid. InnerMove begeleidt u tijdens deze fase van het outplacement traject met als doel uw zelfvertrouwen en eigenwaarde te hervinden zodat u verder kunt met uw leven en loopbaan.

Evaluatie van uw loopbaan. Mogelijke onderwerpen in het outplacement traject zijn: waar sta ik nu, waar ga ik naar toe? Wat zijn mijn persoonlijke doelstellingen in werk en leven? Wat zijn mogelijke richtingen die ik uit wil/kan? Hoe ziet mijn work-life balance eruit?

Zelfbeoordeling. Op zoek naar een nieuwe functie is het van belang te weten wat uw interesses en vaardigheden zijn. InnerMove biedt u verschillende werkvormen om uw gedrag, interesses en vaardigheden in kaart te brengen. Tijdens deze fase bespreken we onderwerpen als: wat zijn uw favoriete vaardigheden, wat zijn uw sterke en zwakke punten, wat is uw natuurlijke rol in een team?

Het aanpassen van uw CV en het schrijven van een sollicitatiebrief. We gaan uw CV in detail bekijken en aanpassen aan de eisen van mogelijke werkgevers. U leert ook hoe u een goede sollicitatiebrief schrijft.

Zoekstrategie. We bespreken in het outplacement traject de hulpmiddelen en methodes die u kunt gebruiken om een baan te vinden: netwerken, vacatures in kranten of op internet, vacaturebanken, jobagents etc. We bespreken uw voortgang en ontvangt u adviezen hoe verder te gaan.

Het sollicitatiegesprek. In deze fase van het outplacement traject leert u hoe u zich voorbereidt op het sollicitatiegesprek. U leert om te gaan met moeilijke vragen en ontvangt feedback op uw manier van beantwoorden. U krijgt tips en adviezen om hier effectief mee om te gaan.

Veelgestelde vragen over outplacement bij InnerMove

In een coachingstraject doorloopt u de volgende stappen:

 • Kennismaking met uw toekomstige coach: wat is uw situatie, wat zijn uw vragen, hoe is de aanpak van het traject, ervaart u een klik met de coach?
 • Het coachingstraject: de gesprekken met de coach en de opdrachten thuis
 • Evaluatie: aan het einde van de laatste sessie of in een sessie met de werkgever (indien gewenst)
 • Update: contact over de stand van zaken enkele maanden na afloop van het traject.

Een coachingstraject start altijd met een vrijblijvende kennismaking met Annejos Wafelbakker, senior coach en oprichter van InnerMove.
In dit gesprek worden uw situatie en uw vragen besproken. Annejos zal op basis van uw behoefte de verschillende mogelijkheden in het traject toelichten en u een persoonlijk coachingsvoorstel doen. Als u een klik heeft met de coach, kunt u een afspraak maken voor de eerste sessie.

In het kennismakingsgesprek heeft de coach u een persoonlijk coachingsvoorstel gedaan dat voor u op papier zal worden gezet. In dit coachingsprogramma zijn de onderwerpen en de beoogde resultaten van uw coachingstraject beschreven. Ook zijn het aantal sessies en de frequentie daarin vastgelegd en een aantal praktische zaken zoals het annuleren van een sessie.

Een coachingstraject bestaat uit 5 tot 10 sessies van 1,5 uur. Het exacte aantal sessies zal worden bepaald tijdens het kennismakingsgesprek. Dit is afhankelijk van uw vraagstelling en uw budget. De sessies vinden twee- tot driewekelijks plaats.

InnerMove werkt met inzichtgevende oefeningen en huiswerkopdrachten. De gesprekstechnieken komen o.a. uit de organisatiepsychologie, (creatieve) loopbaanbegeleiding, neurolinguïstisch programmeren (NLP), systemisch werk en loopbaanopstellingen. De huiswerkopdrachten vragen om enige zelfreflectie. De oefeningen zijn praktisch en bieden u concrete handvatten tijdens het traject en ook daarna.

Waarom InnerMove?

 • InnerMove is een kleinschalig adviesbureau

 • Opgericht in 2004 door een ervaren organisatieadviseur met kennis van mensen in organisaties

 • Persoonlijke en betrokken begeleiding

 • Het is mogelijk om verschillende coachingsvormen te combineren

 • Vrijblijvende kennismaking met de coach die u gaat begeleiden

 • De gesprekken duren 1,5 uur zodat er genoeg tijd is om uw onderwerpen te bespreken

 • Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers

 • De coaching is ook mogelijk in de avonduren

 • InnerMove is goed te bereiken, ook als u van buiten Amsterdam komt

Ik heb interesse in een vrijblijvende kennismaking
Bel of mail InnerMove