Executive Coaching Amsterdam InnerMove

Executive coaching Amsterdam. Aan jou als (top)manager of professional worden hoge eisen gesteld. En juist wanneer je een bepaalde positie bereikt heeft, krijg je vaak geen eerlijke feedback meer op jouw gedrag. Wellicht overweeg je een sparringpartner te zoeken, een executive coach in Amsterdam.

Wat is executive coaching?

Volgens Wikipedia gaat het bij executive coaching om coaching gericht op de ontwikkeling van leiderschap en het strategisch denken van bijvoorbeeld top-managers. In andere definities gaat het om het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. De rol van de executive coach wordt ook wel sparringpartner of klankbord genoemd.

Heb jij behoefte aan feedback van een vertrouwelijke gesprekspartner? Zoek je een sparringpartner die op jouw niveau meedenkt? Jouw executive coach laat je zien hoe je overkomt en waar jouw valkuilen liggen. Je krijgt meer zicht op de uitwerking van je gedrag waardoor je jouw eigen effectiviteit vergroot.

Vragen of thema's bij InnerMove executive coaching in Amsterdam zijn bijvoorbeeld:

 • Hoe verhoog ik mijn persoonlijke effectiviteit?
 • Welke invloed heb ik op anderen?
 • Hoe behoud ik bezieling in mijn werk en leven?
 • Hoe kom ik meer in contact met mijn innerlijke drijfveren en mijn authenticiteit?

Voor wie is de executive coaching in Amsterdam bedoeld?

De mensen die bij InnerMove aan tafel schuiven werken in verschillende branches en sectoren, in het bedrijfsleven en in de non-profit sector. Zij zijn onder andere werkzaam als directeur, manager, professional of ZZP-er.

Ervaringen met InnerMove

Na afloop van een coachingstraject kijken mensen terug: wat was hun verwachting toen ze eraan begonnen, wat heeft de coaching opgeleverd? Wat heeft het meeste indruk gemaakt en hoe vonden zij de begeleiding van hun coach?

Veelgestelde vragen over executive coaching in Amsterdam

In een executive coachingstraject in Amsterdam doorloop je de volgende stappen:

 • Kennismaking met je toekomstige coach: wat is je situatie, wat zijn je vragen, hoe is de aanpak van het traject, ervaar je een klik met de coach?
 • Het coachingstraject: de gesprekken met de coach en de opdrachten thuis
 • Evaluatie: aan het einde van de laatste sessie
 • Update: contact over de stand van zaken enkele maanden na afloop van het traject.

Een executive coachingstraject start altijd met een vrijblijvende kennismaking met Annejos Wafelbakker, oprichter van InnerMove.
In dit gesprek worden je situatie en je vragen besproken. Annejos zal op basis van jouw behoefte de verschillende mogelijkheden in het traject toelichten en je een persoonlijk coachingsvoorstel doen. Als je een klik hebt met de executive coach, kun je een afspraak maken voor de eerste sessie.

In het kennismakingsgesprek heeft de coach je een persoonlijk coachingsvoorstel gedaan dat voor je op papier zal worden gezet. In dit coachingsprogramma zijn de onderwerpen en de beoogde resultaten van jouw coachingstraject beschreven. Ook zijn het aantal sessies en de frequentie daarin vastgelegd en een aantal praktische zaken zoals het annuleren van een sessie.

Een executive coachingstraject bestaat uit 5 tot 10 sessies van 1,5 uur. Het exacte aantal sessies zal worden bepaald tijdens het kennismakingsgesprek. Dit is afhankelijk van jouw vraagstelling en jouw budget. De sessies vinden twee- tot driewekelijks plaats.

InnerMove werkt met inzichtgevende oefeningen en huiswerkopdrachten. De gesprekstechnieken komen o.a. uit de organisatiepsychologie, (creatieve) loopbaanbegeleiding, neurolinguïstisch programmeren (NLP), systemisch werk en loopbaanopstellingen. De huiswerkopdrachten vragen om enige zelfreflectie. De oefeningen zijn praktisch en bieden je concrete handvatten tijdens het traject en ook daarna.

Waarom InnerMove?

 • InnerMove is een kleinschalig adviesbureau voor executive coaching in Amsterdam

 • Opgericht in 2004 door een ervaren organisatieadviseur met kennis van mensen in organisaties

 • Persoonlijke en betrokken executive coaching

 • Vrijblijvende kennismaking met de executive coach die u gaat begeleiden

 • De gesprekken duren 1,5 uur zodat er genoeg tijd is om jouw onderwerpen te bespreken

 • Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers

 • De executive coaching is ook mogelijk in de avonduren

 • InnerMove is goed te bereiken, ook als je van buiten Amsterdam komt

Ik heb interesse in een vrijblijvende kennismaking voor executive coaching in Amsterdam
Bel of mail InnerMove

Meer informatie?

Behalve executive coaching in Amsterdam biedt InnerMove ook andere diensten aan zoals outplacement, personal coaching en stress coaching. Als je meer informatie hierover wilt hebben, neem dan contact op met Annejos Wafelbakker.